Renovatie

Oudere keukens hebben meestal twee problemen. De deurtjes of het werkblad zijn beschadigd of mensen willen wel eens iets anders, iets moderners, iets luxers, of gewoon wat nieuws. Vaak wordt er dan een geheel nieuwe keuken aangeschaft, terwijl in de bestaande keuken nog een kapitaal aan goed materiaal zit dat zomaar wordt weggegooid. Maar dat kan ook anders!

Door zorgvuldig te werk te gaan en door goed te kijken naar de bestaande keuken kan er vaak heel veel hergebruikt worden, terwijl de keuken toch een geheel nieuw uiterlijk krijgt. Aanpassingen aan de indeling kunnen ook heel veel doen met het aangezicht van de ruimte. Hierbij proberen we wel zoveel mogelijk hak- en breekwerk te voorkomen. Hierdoor hoeft u geen dure nieuwe keuken aan te schaffen en beperkt u de kosten.

Graag komen wij een keer geheel vrijblijvend langs voor advies op maat. Bij u thuis bekijken we de status van de huidige keuken en overleggen samen met u de mogelijkheden die er zijn. Neem contact met ons op voor een afspraak of stuur een kort bericht met uw telefoonnummer naar info@tdbkeukenrenovatie.nl, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Nieuwe keukens

Mocht uw keuken niet geschikt zijn voor renovatie kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe keuken. Wij kunnen uw nieuwe keuken leveren in alle denkbare kleuren, modellen en ook maatwerk is geen probleem. Wij leveren goede kwaliteit keukens van nederlandse fabrikanten. Hetzefde geldt voor onze werkbladen kwaliteit voor een redelijke prijs.

Bij een keuken hoort natuurlijk ook apparatuur, ook dat kunnen wij leveren en inbouwen.
Ook als u alleen nieuwe (inbouw) appatuur nodig heeft kunt u bij ons terecht. Wij verkopen alle gerenomeerde merken zoals: Bosch, Siemens, Etna, Pelgrim, Atag enz.

Tjeerd de Boer Keukenrenovatie

Dominee Veenweg 52
8456 HS De Knipe
Mobiel: (+31) (0)6 158 378 20
E-mail: info@tdbkeukenrenovatie.nl
KvKl: 1123090

 

Over ons

Tjeerd de Boer Keukenrenovatie is het adres voor al uw reparaties en renovaties van uw sanitair, keuken en vervangen van (inbouw)apparatuur. Met jarenlange ervaring is Tjeerd de Boer de geschikte partner voor renovaties en reparaties, maar ook voor verkoop en plaatsen van geheel nieuwe keukens, sanitair en tegels.

 

© 2018 Tjeerd de Boer Keukenrenovatie Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost